Menu

Bedrukte Brilpoetsdoeken Van Robo

Bedrukte brilpoetsdoeken van Robo geven een promotionele meerwaarde aan een onderneming.

Brilpoetsdoeken – Robo is een van de grootste producenten van de Benelux op het gebied van bedrukte brilpoetsdoekjes. De Robo bedrukte poetsdoeken maken brillenglazen gemakkelijk schoon door de specifieke reinigende eigenschappen van het gebruikte textiel. De poetsdoeken kunnen bedrukt worden met uw logo en naam, een vlagmotief of zelfs met een hoogdefinitie afbeelding, zoals een foto. De kwaliteit van het doek en de afbeelding is blijvend.

Met dit praktische marketingmiddel wordt de klant nog lang nadien herinnerd aan uw zaak en dat is een goede promotiestrategie. Bedrukte poetsdoeken van Robo zijn een begrip en dus een uitstekende promotie voor uw zaak. De meest verkochte bedrukte brilpoetsdoek wordt gemaakt uit microvezel. Het microscopisch fijne garen van deze stof levert een snel en indrukwekkend poetsresultaat. Onze standaard brilpoetsdoek heeft een stevige kwaliteit van 220 gr/m2, met standaardmaten microvezeldoek van 10x15cm en 12x17cm. De standaardkleuren zijn zwart, wit, grijs, geel, beige, marineblauw, lichtgroen, bordeaux, signaalrood, groen, oranje en lichtblauw
Afhankelijk van de grootte van de bestelling kunnen onze bedrukte brillendoeken geleverd worden in andere kleuren, afmetingen en kwaliteiten.

Waar wacht u nog op?