Menu

Zilverpoetsdoeken

Goud en zilverpoetsdoeken

Voor het glimmend houden van zilver, goud, koper en andere edelmetalen bieden wij geïmpregneerde zilverpoetsdoeken aan. Onze goud en zilverpoetsdoeken zijn gemaakt uit een soepele en zachte stof, geïmpregneerd met een duurzaam reinigingsmiddel die de doffe aanslag op zilver, goud- en koperwerk verwijdert en de oorspronkelijke glans terugbrengt. Wanneer u met deze speciale geïmpregneerde reinigingsdoek over edelmetalen voorwerpen wrijft, zal U verbaast zijn hoe makkelijk schoonmaken wel geworden is.

Ons reinigingstextiel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen. Standaard afmetingen van onze goud en zilverpoetsdoeken:

Mini formaat van 7×10 cm
Klein formaat van 12×16 cm of van 15×17 cm,
Groot formaat van 15×31 cm en  30×31 cm,
Op aanvraag zijn afwijkende afmetingen mogelijk.

Standaard kleuren voor deze geïmpregneerde schoonmaakdoeken zijn: ecru, geel, blauw  en zwart. Bij een vastgestelde minimum afname is het mogelijk afwijkende kleuren te leveren. Deze geïmpregneerde poetsdoeken kunnen wij voorzien van uw logo of naam en zijn tegen meerprijs leverbaar in verschillende soorten plastic zakken.

Verpakking van de goud en zilverpoetsdoeken

Voor onze grote zilverdoeken kunnen wij twee soorten plastic verpakkingen aanbieden:
Standaard verpakking, type enveloppe (formaat 19x18cm) met voorbedrukte gebruiksaanwijzing.
Tevens leverbaar in een transparante versie met een meerkleurige bedrukte gebruiksaanwijzing.

Sieraden- en juwelendoek

Wij leveren ook microvezeldoeken voor de reiniging van alle sieraden en juwelen. Deze doeken bevatten in tegen stelling tot de geimpregneerde goud- en zilverpoetsdoeken geen chemische toevoegingen. Ook deze schoonmaakdoeken kunnen wij voorzien van uw logo en contactgegevens.

Deze microvezeldoeken zijn leverbaar in diverse formaten, met kartelrand, gezoomd of met rondgesneden randen. Wij kunnen deze doeken leveren in circa 30 standaardkleuren. Het moet dus raar lopen wil uw gewenste kleur er niet bij zitten.

Neem contact met ons op

Al ruim een halve eeuw leveren wij hoogwaardige textieldrukwerk. Overtuigd van de kwaliteit en originaliteit van onze producten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.