Menu

Beeldschermdoekje

Dit nieuwe publiciteitsproduct, bedrukte schoonmaakdoeken, brengt uw onderneming bij elk gebruik ervan onder de aandacht, op de arbeidsplaats of in de vrije tijd. Een schoonmaakdoek gemaakt uit bedrukt textiel is duidelijk het ideale marketingartikel voor uw klantenbinding. Ook als relatiegeschenk heeft het iets blijvends. Deze soort reclamedoek verbindt de functionaliteit van een degelijke schoonmaakdoek voor gevoelige oppervlakten met de daarop gezette reclame.

De digitale textielopdruk van deze poetsdoeken valt op door zijn briljante fotokwaliteit. Dankzij deze moderne druktechnieken blijft de reinigingfunctie op beide zijden van deze reclamedoek behouden. Bedrukte poetsdoeken zijn echt het ei van Columbus voor uw bedrijfspromotie.

Afwerking van onze bedrukte schoonmaakdoeken

De maten van onze bedrukte schoonmaakdoeken die hiervoor gebruikt worden zijn 12×18 cm en 15×18 cm. Standaard zijn onze microvezeldoeken voorzien van een kartelrand. Tegen een meerprijs kunnen ze geleverd worden met een gestikte of rondgesneden rand.

Toepassingsgebied voor de bedrukte schoonmaakdoeken

Bedrukte schoonmaakdoeken zijn ideaal voor het reinigen van brillen, beeldschermen, TFT’s, plasmabeeldschermen, monitoren, PDA’s, computers, Ipods, CD´s, DVD’s, digiCams, optisch materieel, scanner, kopier, videocamera’s, navigatiesystemen, brillendoek, en veel meer.

Beeldschermdoeken uit bedrukte microvezel

Voor het reinigen van allerhande displays heeft Robo speciale beeldschermdoeken ontwikkeld, gemaakt uit microvezel en verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, afmetingen en kleuren. Deze beeldschermdoekjes of display cleaners kunnen voorzien worden van elke textielopdruk, zelfs een foto van hoge kwaliteit.
Dit is een ideaal product voor uw bedrijfspromotie en te gebruiken als:

  • Een origineel relatiegeschenk uit bedrukt reclametextiel,
  • Schoonmaakdoekje voor uw mobiele telefoon,
  • Poetsdoekje voor allerhande TFT’s schermen,
  • Display cleaner voor plasmabeeldschermen en beeldbuismonitoren,
  • Reinigingsdoek voor PDA’s,
  • Reclamedoek voor computers, type portable, towercase of desktop,
  • Lcd cleaner voor uw Ipods en GPS navigatiesystemen,
  • Stofdoekje met opdruk voor CD’s, DVD’s, CD-roms,
  • Gepersonaliseerde bedrukte beeldschermdoekjes voor digiCams en optisch materieel, scanner, kopier, videocamera’s, etc.
  • Reinigingstextiel voor andere gevoelige elektronica, met en zonder beeldscherm.

Neem contact op met ons

Al bijna een halve eeuw leveren wij hoogwaardige textieldruwerk. Overtuigd van de kwaliteit en originaliteit van onze producten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Ga naar contact