Menu

Sport en reclame

Sportmarketing door middel van textieldruk is een ideaal communicatiemiddel om effectief en duurzaam uw bedrijfsimago uit te dragen. Door sport te kiezen als reclamethema bereikt u makkelijk een brede doelgroep. De combinatie van sportmarketing en hoogwaardige textieldruk geeft een reclamemogelijkheid die de link legt tussen uw bedrijf en de duidelijke positieve waarden van de sportwereld. Waarden zoals snelheid, doorzettingsvermogen, flexibiliteit en persoonlijke inzet worden spontaan in verband gebracht met uw bedrijfscultuur.

Uw bedrijfsimago verspreiden door middel van bedrukte doekartikelen is ook een leuke en dynamische manier om aan reclame te doen via de sportwereld.

skidoek

Sportpromotie in woord en daad

Bedrukte doekartikelen gebruiken optimaal de kracht van positieve associaties. De reeds gekende en positieve sportwaarden worden door middel van een originele afbeelding en gebruik in verband gebracht met uw bedrijfsnaam.

Met textieldruk geeft een sportminded bedrijf een promotieartikel aan zijn klanten dat in woord en daad duidelijk laat blijken waar het bedrijf voor staat. Sport is synoniem voor saamhorigheid, beweging en gezondheid, zo ook uw bedrijfsimago.

Sportsponsoring met bedrukt textiel

Sportsponsoring met bedrukte doekartikelen is een ideale combinatie. U geeft uw medewerkers, uw klanten of een vereniging iets sportiefs en bruikbaars dat keer op keer onder de sportieve aandacht komt.

Ook de vele clubsupporters weten door uw textielopdruk wie de steunende factor is van hun geliefde sportvereniging.

Betaalbare merchandising en cafetaria-inrichting

Haarscherpe foto’s op doek van gekende sporters, met of zonder logo. Het kan allemaal met de economische textieldruk van Robo.

Sportverenigingen en clubcafetaria zijn mogelijke afnemers van ons textiel met opdruk. Het is een resultaatgerichte en betaalbare manier om op elke clubtafel als sponsor aanwezig te zijn. U communiceert hiermee op een meer directe manier, in de leefwereld van uw klanten en dat geeft resultaten.

Naar het hart van uw doelgroep

Een ideale manier om uw klanten werkelijk te bereiken is door ze een persoonlijke attentie te geven. Bijvoorbeeld onze skidoek, golfdoek of ander sportartikel met uw logo of boodschap erop gedrukt. Dat blijft langer in het geheugen dan een gewoon visitekaartje. Onze reeks van innovatieve textieldruk is de ideale oplossing voor een bedrijf dat op een degelijke en economische manier de wereld van de sportmarketing bespeelt.

Voorbeelden

Wintersportpromotie met de functionele skidoek

Voor de wintersport bestaat er nu de skidoek die verschillende functies combineert in eenzelfde sportief artikel. Het is een ideaal product voor uw marketingstrategie, waarbij bedrukt textiel een hoofdrol mag spelen in de promotie van uw bedrijf.

Een multifunctionele skidoek combineert:

  • Een gedetailleerde map van de omgeving, de skipistes en de skiliften.
  • Een lichtgewicht, kwalitatieve sporthanddoek.
  • Extra informatie zoals een duidelijk genoteerd noodnummer, steeds op zak.
  • Een handige poetsdoek voor uw zonnebril en skibril.
  • En een personal touch van uw persoonlijke tour operator of skiliftbedrijf.

Dit alles hebt u in één enkel lichtgewicht compact product: de skidoek.

skidoek2
Een skidoek kan door ons bedrijf dubbelzijdig bedrukt worden en is gemaakt uit sterke microvezel. Daardoor is de skidoek licht, compact, duurzaam en makkelijk te reinigen. Een doek gemaakt uit microvezel is goed absorberend en droogt snel. Anders dan met een papieren kaart van de skipistes is de bedrukte skidoek van Robo wasbaar en ook na dagen van intens gebruik nog steeds goed leesbaar.

We kunnen skidoeken en ander bedrukt textiel leveren in verschillende afwerkingen, afmetingen en ook dubbelzijdig bedrukt.

Golfclubpromotie met bedrukt textiel

Robo heeft, speciaal voor golfclubpromotie, de bedrukte golfdoek op de markt gebracht. Deze zachte doek is te gebruiken als compacte lichtgewicht sporthanddoek en kan worden voorzien van een tekst en/of een hoogwaardige afbeelding.

De toegevoegde waarde van bedrukt textiel komt duidelijk tot uiting door bijvoorbeeld de golfdoek te voorzien van de plattegrond van de golfbaan, eventueel met een mooie luchtfoto van de omgeving en een tabel met de golf stroke index. Bovendien is de Robo golfdoek uitermate geschikt voor commerciële uitingen van sponsors.

golfdoek

Dit bedrukt doekartikel gemaakt uit microvezel of badstof is multifunctioneel en kan worden gebruikt als handdoek of poetsdoek. De bedrukte golfdoek van Robo is duurzaam en kan in de wasmachine worden gewassen. Door middel van een handig metalen oogje of een extra lusje van textiel kan de Robo golfdoek makkelijk aan de golftas worden bevestigd, direct binnen handbereik en in het zicht van velen. Door de afbeelding van de golfbaan is de doek bovendien uitstekend geschikt als souvenir, relatiegeschenk en als golfclubpromotiemiddel.

Neem contact op met ons

Al bijna een halve eeuw leveren wij hoogwaardige textieldruwerk. Overtuigd van de kwaliteit en originaliteit van onze producten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Ga naar contact