Menu

Tabletdoekjes

De tabletdoekjes van Robo zijn ideaal voor het reinigen van allerhande displays. Een iPhone reinigen, een scherm iPad schoonmaken of een laptop beeldscherm schoonmaken, met deze doekjes is het zo geregeld. De displaydoekjes zijn gemaakt van microvezel en verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, afmetingen en kleuren. Deze beeldschermdoekjes of display cleaners kunnen voorzien worden van elke textielopdruk, zelfs een foto van hoge kwaliteit en zijn daarmee een ideale tool voor marketing en bedrijfspromotie.

De tabletdoekjes en beeldschermdoeken van Robo met opdruk en/of foto kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt als:

  • Een origineel relatiegeschenk van bedrukt reclametextiel,Schoonmaakdoekje voor het display van uw mobiele telefoon,
  • Poetsdoekje voor allerhande TFT schermen,
  • Display cleaner voor plasmabeeldschermen en beeldbuismonitoren,
  • Reinigingsdoek voor PDA’s en iPhone schoonmaken,
  • Reclamedoek voor computers, type portable, towercase of desktop,
  • Lcd cleaner voor uw Ipods en GPS navigatiesystemen,
  • Stofdoekje met opdruk voor CD’s, DVD’s, CD-roms,
  • Gepersonaliseerde bedrukte beeldschermdoekjes voor digiCams en optisch materieel, scanner, kopier, videocamera’s, etc.
  • Reinigingstextiel voor andere gevoelige elektronica, met en zonder beeldscherm.

Wij kunnen naast een opdruk met print en logo ook een mooie fotodruk op de doekjes plaatsen. U kunt de display cleaners dus helemaal naar eigen smaak vormgeven. U kunt kiezen uit eigen kleuren en ontwerpen en een zelfgemaakte foto op de doekjes laten afdrukken. Bij fotodruk is het belangrijk dat de resolutie tenminste 2000 bij 1500 pixels is (of 23 bij 18 centimeter met 200 dpi). En wij hebben een jpg-, gif- of png-bestand nodig.

Driehoekige polyestervezels

De tabletdoekjes zijn van hoogwaardig microvezel gemaakt. De driehoekige polyestervezels dringen diep in het vuil naarbinnen. Een droog doekje laadt zich statisch op als het met het oppervlak in aanraking komt. En daardoor trekt het stof- en vuildeeltjes aan. De doekjes zijn milieuvriendelijk en duurzaam. Ze behouden hun kwaliteit, ook bij een wasbeurt op 40-60 graden.

Gepersonaliseerde bedrukte minidoekjes versterken de band met uw doelgroep. Het is een prachtig en modern visitekaartje dat uw klanten dagelijks in de hand nemen. Bijna iedereen heeft immers een computer, laptop, iPhone, iPad of notebook. Het doekje met foto-opdruk is een trendy promotiemiddel en relatiegeschenk dat zeker indruk maakt.

Twee soorten verpakking

U heeft de keus uit twee soorten verpakking voor het tabletdoekje. U kunt het doekje ongevouwen in een cellofaanfolie bestellen. Dat is een mooie presentatie die gemakkelijk uitdeelt op bijvoorbeeld beurzen en andere events. Robo biedt het tabletdoekje ook met een kartonverpakking. Dan wordt het doekje 1 maal dubbelgevouwen en verstevigd met een karton. Het resultaat is een “postkaart” die met postzegel en etiket zo verzonden kan worden.

Neem contact op met ons

Al bijna een halve eeuw leveren wij hoogwaardige textieldruwerk. Overtuigd van de kwaliteit en originaliteit van onze producten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Ga naar contact