Menu

Muziekinstrumentendoek

Poetsdoeken voor muziekinstrumenten

Uw kostbare en delicate muziekinstrumenten behoeven een specifiek onderhoud. Onze poetsdoeken voor muziekinstrumenten zijn gemaakt van aangepaste stoffen die effectief reinigen en niet aantasten.
Naast geïmpregneerde schoonmaakdoeken voor edelmetalen muziekinstrumenten leveren wij ook microvezeldoeken. Deze doeken zijn bij uitstek geschikt voor het oppoetsen van gelakte en houten muziekinstrumenten. Onze specifieke poetsdoeken voor muziekinstrumenten zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen, kleuren en kwaliteiten, met logo, naam of andere afbeeldingen.  Wij kunnen iedere gewenste afmeting leveren en hebben circa 25 standaardkleuren beschikbaar.

De Duitse piano en vleugelhandelaar Markus Demmer kiest al jaren voor een full color microvezeldoek om zijn klanten als origineel geschenk mee te verrassen.

Ook de Oostenrijkse klarinetbouwer Gerold was overtuigd van de meerwaarde van dit product. Ieder nieuwe eigenaar van een Gerold klarinet wordt verrast door deze bijzondere schoonmaakdoek als hij zijn nieuwe klarinet uit de verpakking haalt.

Volgt u hun voorbeeld?

Neem contact met ons op

Al meer dan een halve eeuw leveren wij hoogwaardige textieldrukwerk. Overtuigd van de kwaliteit en originaliteit van onze producten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Neem contact op