Menu

Over ons

Robo onderscheidt zich van haar concurrenten op het gebied van kwaliteit en snelheid.  De volgende kernbegrippen zijn op onze dienstverlening van toepassing 

  • Snelle levering mogelijk (2 weken)
  • Afnames vanaf 100 stuks mogelijk
  • Al meer dan 1000 tevreden klanten 
  • gratis tabletdoekje met eigen favoriete foto bij bestelling full color doeken

Dat kunnen we waarmaken omdat Robo al meer dan een halve eeuw professioneel bezig is op het gebied van hoogwaardig bedrukken van doeken op klein formaat. We volgen continu de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van textieldrukwerk om u steeds te verzekeren van het beste resultaat. We hebben de technologie in huis om op verschillende textieldragers, duurzame en haarscherpe afbeeldingen te zetten, die ook na een wasbeurt hun kwaliteit behouden. Geen wegwerpproducten bij ons. En dat is goed voor de klant en voor het milieu. 

Als Nederlands bedrijf dat nauw samenwerkt met Zuidkoreaanse – geen Chinese – partners, zijn we nooit ver weg om u snel en degelijk op uw wensen te bedienen. We zijn een bedrijf in voortdurende evolutie en we werken ook op maat van de klant. Daardoor staan niet al onze levermogelijkheden op de Website. Hiervoor maken wij graag een afspraak met u. 

Neem contact op met ons

Al bijna een halve eeuw leveren wij hoogwaardige textieldruwerk. Overtuigd van de kwaliteit en originaliteit van onze producten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Ga naar contact