Menu

Salespromotie

Een reclame doek is gemakkelijk bij Robo te bestellen. Robo is al bijna een halve eeuw professioneel actief op het gebied van het bedrukken van doeken op klein formaat. Steeds weer volgens de nieuwste inzichten en met gebruikmaking van de beste technologie. Hieronder geven wij u enkele voorbeelden van bedrijven en instellingen die wij de afgelopen periode mochten helpen.

Roche – Roche, een van de grootste farmaceuten ter wereld, heeft de commerciële kracht van de microvezeldoeken van Robo onderkend en heeft voor het medicijn Mircera een speciaal reinigingssetje afgenomen met een full color dubbelzijdig bedrukt microvezeldoekje en een reinigingsspray. Daarnaast heeft Robo voor de afdeling Oncologie van Roche een microvezeldoekje ontworpen met daarop afgebeeld een overzicht van de specifieke medicijnen van deze afdeling.

Openbaar Ministerie – Het Openbaar Ministerie heeft in 2008 een nieuwe website gelanceerd. Ter gelegenheid daarvan heeft het OM voor al haar medewerkers beeldschermdoekjes besteld en deze ter promotie van de site aan haar medewerkers uitgedeeld.

ABN AMRO Dutch Ladies Open – De organisatie van de ABN Ladies Open (Golf) heeft speciale Fibermap golfhanddoekjes besteld voor de genodigden van de hoofdsponsors ABN AMRO, KLM en KPMG. Onder de merknaam Fibermap maakt Robo handdoekjes met fotobedrukking die voor de golfsport zeer geschikt zijn. Op de voorkant van het handdoekje worden het logo van het golftoernooi en de logo’s van de sponsors afgedrukt. Op de achterkant van het doekje wordt de plattegrond van de golfbaan getoond. Met deze mooie golfhanddoekjes kunt u uw bedrijfs- of merknaam bij golfend Nederland onder de aandacht brengen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Golfclub Anderstein – Voor GC Anderstein heeft Robo Fibermap handdoekjes gemaakt, met aan de voorkant een foto van het clubhuis, en aan de achterkant de plattegrond van de course. Een groot aantal bekende skigebieden kunnen wij ook tot onze klanten rekenen, zoals 3 Vallees (Val Thorens), Porte du Soleil (Chatel), Val Cenis, Verbier, Saas Fee, Torgon, Zell am See, St. Anton am Arlberg en het skigebied van Lech/Zürs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jumeirah – Deze hotelketen van vijf sterren hotels heeft voor haar tophotels in Dubai speciale microvezeldoekjes besteld voor promotionele doeleinden. De adembenemende bouwwerken in Dubai zijn haarscherp op de reclame doek vastgelegd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CliniClowns – De Stichting Cliniclowns Nederland heeft ter promotie van een nieuwe dienst en website (www.neuzenroode.nl) speciale doekjes afgenomen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hartstichting – Robo heeft de Nederlandse Hartstichting gesponsord met microvezeldoekjes voor de jaarlijkse Vriendendag. Op deze dag worden de vrijwilligers van de Hartstichting (de “Vrienden”) in het zonnetje gezet en heeft Robo speciale bedankdoekjes geleverd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ray-Ban – Sun Shop Optiek de Boer in Nijmegen, al jarenlang een vaste klant, wilde voor zijn Sun Shop een mooi doekje met tweekleurendruk. Het resultaat is een strak en herkenbaar doekje geworden met gecentreerd het logo van het populaire merk Ray-Ban.

Bedrukte doekartikelen is het ontbrekende element in uw marketingstrategie. Hebt u reeds genoeg klanten om dit links te laten liggen?

Nieuwe tijden in de hotelwereldMeer gezinnen zien hun vrije tijd als een moment om samen buitenshuis iets te doen. De wakkere hotelmanager beseft dat er een marktvoordeel bestaat door zich meer te richten op gezinnen en hun specifieke hotelnoden. Gepersonaliseerde artikelen van bedrukt textiel passen perfect in dit plaatje.
Bedrukte textielartikelen zijn een familievriendelijke manier om aan klantenbinding te doen. Bedrukte artikelen van promotietextiel zijn een veilige, rustgevende en vooral een stille soort attentie. Ze zijn daarmee geschikt voor hotelgasten van verschillende leeftijden.

Naargelang de gebruikte stof en grafische vormgeving kan u met bedrukte textielartikelen een belangrijke, aangename boodschap overbrengen, en met een hoge aaibaarheidsfactor. Een map van de hotelfaciliteiten, de openingstijden van de bar, een lopende speciale promotie. Breng het onder de aandacht van uw hotelgasten op deze originele manier.

Bij het verlaten van het hotel tovert u uw uitgaande klanten om in uw promotiemakers door ze een gepersonaliseerd doekartikel te schenken. Deze praktische herinnering aan een aangenaam hotelverblijf blijft zijn boodschap uitdragen, ook na een wasbeurt. En dat kan u van reclamepapier niet zeggen.

Neem contact op met ons

Al bijna een halve eeuw leveren wij hoogwaardige textieldruwerk. Overtuigd van de kwaliteit en originaliteit van onze producten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Ga naar contact