Menu

Hotelpromotie

Bedrukte doekartikelen is het ontbrekende element in uw marketingstrategie. Hebt u reeds genoeg klanten om dit links te laten liggen?

hotelpromotie

Nieuwe tijden in de hotelwereld

Meer gezinnen zien hun vrije tijd als een moment om samen buitenshuis iets te doen. De wakkere hotelmanager beseft dat er een marktvoordeel bestaat door zich meer te richten op gezinnen en hun specifieke hotelnoden. Gepersonaliseerde artikelen van bedrukt textiel passen perfect in dit plaatje.
Bedrukte textielartikelen zijn een familievriendelijke manier om aan klantenbinding te doen. Bedrukte artikelen van promotietextiel zijn een veilige, rustgevende en vooral een stille soort attentie. Ze zijn daarmee geschikt voor hotelgasten van verschillende leeftijden.

Naargelang de gebruikte stof en grafische vormgeving kan u met bedrukte textielartikelen een belangrijke, aangename boodschap overbrengen, en met een hoge aaibaarheidsfactor. Een map van de hotelfaciliteiten, de openingstijden van de bar, een lopende speciale promotie. Breng het onder de aandacht van uw hotelgasten op deze originele manier.

Bij het verlaten van het hotel tovert u uw uitgaande klanten om in uw promotiemakers door ze een gepersonaliseerd doekartikel te schenken. Deze praktische herinnering aan een aangenaam hotelverblijf blijft zijn boodschap uitdragen, ook na een wasbeurt. En dat kan u van reclamepapier niet zeggen.

De toekomst is nu

Een gepersonaliseerde textielartikel is een op maat gesneden promotiemiddel, ideaal voor een steeds vernieuwende hotelsector. Integrale vormgeving en nog meer persoonlijke service worden de standaard voor alle betere hotels, ongeacht hun prijsklasse. Soberheid en echtheid zijn hierbij sleutelbegrippen. De keuze van de klant gaat steeds meer in de richting van de kleinere hotels met een persoonlijke aanpak.
Artikelen van bedrukt textiel passen in deze trend waarbij hoge kwaliteit van textiel en originele kunstwerken samengebracht worden in één persoonlijk product dat een extra chique tintje geeft aan de betere hotels.

En niet onbelangrijk: De kwaliteit van deze textielartikelen maakt dat het geen wegwerpproducten zijn. De huidige hotelbezoeker is zich meer en meer milieubewust en dat kan perfect samengaan met de duurzame doekartikelen van Robo.

Neem contact op met ons

Al bijna een halve eeuw leveren wij hoogwaardige textieldruwerk. Overtuigd van de kwaliteit en originaliteit van onze producten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Ga naar contact