Menu

Poetswanten en Bestekhoezen

Zilver poetsen tips – Natuurlijk kunt u uw bestekset, verzilverd bestek en antiek bestek regelmatig poetsen en zo mooi en schoon houden. Door oxidatie komt er namelijk na verloop van tijd een zwarte glans op die verwijderd moet worden. U kent vast de poetsmiddelen die te koop zijn in winkels en op het internet. Met een doekje en wat poetsmiddel krijgt u het bestek weer mooi en schoon. Maar er zijn ook snellere manieren die werken. Zonder hard te hoeven poetsen met een poetsmiddel!

Hoe zilver schoonmaken?

Zoals gezegd, u kunt natuurlijk met een oude doek en een poetsmiddel uw zilver van de zwarte aanslag ontdoen. Veel mensen ervaren dit echter als een flinke klus. Robo verkoopt daarom al meer dan 25 jaar met succes de zilverpoetsdoek. Met deze geïmpregneerde doek heeft u geen poetsmiddel nodig en u behaalt een fantastisch resultaat! De goud- en zilverpoetsdoeken zijn gemaakt uit een soepele en zachte stof. De stof is geïmpregneerd met een duurzaam reinigingsmiddel die de zwarte aanslag op zilver, goud- en koperwerk verwijdert en de oorspronkelijke glans terugbrengt.

U leest op onze pagina over goud- en zilverdoeken meer over de details.

Geïmpregneerde poetswanten voor edelmetalen voorwerpen

Onze poetswanten zijn vervaardigd uit gevoerd zacht textiel. Deze poetswanten zijn geïmpregneerd met een duurzaam reinigingsmiddel, speciaal voor edelmetalen en reinigen door hun vorm en behandeling met gemak koperen, tinnen en edelmetalen voorwerpen. Het poetswerk van uw edelmetaal wordt een stuk aangenamer met een paar van deze wanten. Ook deze artikelen kunnen geleverd worden met een textielopdruk naar keuze.

Bestekhoezen voor zilver bestek

Naast de zilverdoek verkoopt Robo ook de traditionele bestekhoes. Uniek in Nederland! Tegenwoordig heeft bijna iedereen het bestek gewoon in de lade liggen. Vroeger gebruikte men vaker bestekhoezen waarin men het tafelzilver opborg. Dat voorkwam dat het tafelzilver snel zwart werd. Deze bestekhoezen zijn vrijwel niet meer te koop. Ze worden nog gebruikt door mensen die hun tafelzilver en verzilverd bestek op de traditionele wijze opbergen. Het goede nieuws is dat u bij Robo deze bestekhoezen nog steeds kunt bestellen!

Ook ideaal voor antiekhandelaren en leveranciers van bestekcassettes. Het is natuurlijk erg leuk om bij een bestek aanbieding of bestekcassette een bestekhoes cadeau te doen.

Zilver poetsen, zilver schoonmaken moet zo nu en dan. Het aanschaffen van een bestekhoes is zeker een van de betere zilver poetsen tips.

Neem contact op met ons

Al bijna een halve eeuw leveren wij hoogwaardige textieldruwerk. Overtuigd van de kwaliteit en originaliteit van onze producten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Ga naar contact