Menu

Kunst en media

Hoge kwaliteit van foto op doek is er nu voor iedereen. Met de technologie van de 21ste eeuw kwam een einde aan de dominantie van een belerende visie op kunst. Goedkope kunstdragers van hoge kwaliteit zoals de Robo bedrukte doekartikelen maken het nu mogelijk om kunst van een artiest rechtstreeks tot bij het individu te brengen. En dit zonder de filter van kunstcritici, een overheidsvisie of de goedkeuring van dure budgetten. Professionele kunstpromotie is daardoor betaalbaar geworden.

kunstcollage

Eindelijk meer originaliteit in een zee van hetzelfde

De grote hoeveelheid aan afbeeldingen in het straatbeeld valt nauwelijks nog op. Maar de presentaties met textieldruk van Robo zijn anders, meer op mensenmaat gesneden. Door hun origineel formaat en presentatie trekken zij de persoonlijke aandacht op een bijna intieme manier. De geavanceerde textieldruk van Robo neemt de geïnteresseerde gebruiker op een zeer directe wijze mee naar de wereld van de artiest, aan de hand van de haarscherp afgebeelde kunst op een kwaliteitsdrager van bedrukt textiel. Daar kan geen groot reclamebord of beschilderde stadsbus tegenop.

Een boodschap overbrengen door middel van hoogwaardig bedrukt textiel is gewoon een ander soort communicatie, meer geschikt voor kunstpromotie door de directheid en diepzinnigheid van de manier waarop. Textiel bedrukken met onze technologie bestaat er voor kunst vanuit verschillende hoeken. De full colour doeken kunnen vanwege hun functionaliteit voor musea, kunstgalerij of cultureel evenement een zeer geschikt marketinginstrument of verkoopproduct zijn.

Voor musea

Bedrukte doekartikelen laten echte kunstwerken, in kleur en beeld, tot hun recht komen. Het is een waarlijk elegant product dat eenzelfde imago uitstraalt als het museum dat het gebruikt om naar buiten te treden.

Voor de kunstgalerij

Ook in de kunstverkoop zegt een beeld meer dan duizend woorden. De kwaliteit van dat beeld is bepalend voor de verwachtingen van de koper van een kunstproduct en voor de kunstgalerij die het aanbiedt. De bedrukte doekartikelen van Robo kunnen voldoen aan de hoge eisen die kunstgalerijen terecht stellen aan hun publiciteit.

Bij culturele evenementen

Impact, originaliteit en snelle verspreiding, daarvoor heeft u reclameproducten nodig die betaalbaar zijn, mooi ogen en liefst langer meegaan dan het gewone en fragiele reclamepapier. De foto op doek artikelen van Robo overstijgen ruimschoots deze verwachtingen.

Neem contact op met ons

Al bijna een halve eeuw leveren wij hoogwaardige textieldruwerk. Overtuigd van de kwaliteit en originaliteit van onze producten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Ga naar contact