Menu

De bedrukte interieurdoek als automotive promotie-instrument

De bedrukte interieurdoek als automotive promotie-instrument is de ontbrekende schakel in uw marketingstrategie.

De bedrukte interieurdoek geeft u een origineel en resultaatgericht promotiemiddel voor de autoverkoop.
Op autobeurzen, in showrooms en andere autoverkoopgelegenheden schenkt u haarscherpe foto’s op duurzame hi-tech poetsdoeken en u hebt gegarandeerd een blijvende indruk bij uw bezoekers achtergelaten.

Zoals bij het betere automerk laat de interieurdoek als praktisch en economisch geschenk zien dat technologie en schoonheid perfect samengaan in eenzelfde handzaam product.

Kwaliteit weerstaat de tijd

De speciale poetsdoeken van microvezel kunnen voorzien worden van een indrukwekkende reliëfdruk of van een mooie opdruk van bijvoorbeeld een showroom, inclusief het logo van het automerk en de relevante contactgegevens.

De textielopdruk wordt in de vezel gezet door transferentieprint en dat garandeert een haarscherp resultaat en resistente kleuren. De doeken zelf zijn stevig en zacht tegelijk. De gebruikte microvezeltechnologie geeft een goed reinigende doek die niet krast.

Aansluiting op de groeiende kenniseconomie

De huidige autogebruiker gebruikt meer technologie dan voorheen. En deze bedrukte doekartikelen zijn uitermate geschikt voor de reiniging van allerhande gevoelige LCD schermen en dashboardonderdelen, klein en groot.

Deze automotive poetsdoek geeft u promotie op elke dag, gedurende lange tijd. De poetsdoek met textielopdruk kan dagelijks in de auto of daarbuiten worden gebruikt voor het stofvrij maken van dashboard, reinigen van zonnebrillen, touchscreens van het navigatiesysteem, etc.

Door voor deze alledaagse klusjes een poetsdoek met textielopdruk te gebruiken, wordt de klant iedere dag herinnerd aan zijn autodealer en/of garagebedrijf. Dat is een sterk verkoopargument voor reclamemakers en marketeers.

De toekomst ligt open voor bedrukte doekartikelen

Als specialist in custom-made bedrukte doekartikelen weten we dat er een stijgende trend bestaat voor promotieproducten van uw kostbare gebruiksapparatuur.

Zowel de marketingsector rond de auto-import, autodealers als de reclamesector voor de auto-onderhoudsbedrijven hebben er voordeel bij deze doekartikelen te introduceren bij hun klanten.

Onze full-colour doekartikelen zijn er voor de promotie van bedrijven die op enigerlei wijze een link hebben met de te reinigen producten (informatica, autosector, smart phones,… ).

De vorm is de boodschap

Met deze gevarieerde bedrukte doekartikelen richten we ons op marketingmanagers en reclamemakers in de automobielsector die hun boodschap op een originele en functionele wijze willen uitdragen.

Het is duidelijk. Dit soort kwaliteit van bedrukt textiel is een nieuwe manier om aan klantenbinding te doen. En de eindgebruiker houdt ervan.