Menu

Internetbankieren Rabo promoten met tabletdoekjes

Internetbankieren Rabo promoten met een bedrukt tabletdoekje. Met een textielopdruk heeft de bank een ideale tool in handen voor marketing en promotie.

Internetbankieren Rabo – Stel dat u de opdracht krijgt het online en mobiel bankieren bij de Rabobank in uw regio meer op de kaart te zetten. Immers met de huidige internet- en mobiele technologie is het voor particuliere en zakelijke klanten heel goed mogelijk bankzaken online te regelen. Klanten hoeven voor het doen van een betaling of overschrijving niet meer naar de bank. Zowel via de desktop PC, als via mobiele apps op smartphones en tablets kunnen vrijwel alle bankzaken direct online geregeld worden.

Robo helpt Rabo

Onderdeel van een campagne binnen de Rabobank om het internetbankieren meer te promoten is het informeren van de klanten van de bank over de nieuwe mogelijkheden (voorlichting internetbankieren Rabo). Robo heeft twee filialen van de Rabobank geholpen bij de invulling van een promotiecampagne voor online bankieren via een bedrukt microvezeldoekje, dat ideaal is voor het reinigen van allerlei displays van toestellen en apparaten die gebruikt kunnen worden bij het internetbankieren, zoals een iPad, mobiele telefoon of tablet.
De displaydoekjes zijn gemaakt van microvezel en verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, afmetingen en kleuren. Deze beeldschermdoekjes of display cleaners kunnen voorzien worden van elke textielopdruk, zelfs een foto van hoge kwaliteit en zijn daarmee een ideale tool voor marketing en bedrijfspromotie. De twee filialen van de Rabobank sturen hun rekeninghouders een mailing met uitleg over de voordelen van het internetbankieren Rabo en bij deze mailing zit als gadget het bedrukte promotiedoekje. Daarbij is er een doekje gemaakt voor de particuliere markt en een doekje voor de zakelijke markt.

Op maat ontworpen

In overleg met de Rabobank is het microvezeldoekje op maat ontworpen, zoals getoond op de beide foto’s op deze pagina. Robo biedt overigens diverse ontwerpmogelijkheden. Naast een opdruk met print en logo is het ook mogelijk een fotodruk op de doekjes te plaatsen. U kunt de display cleaners dus helemaal naar eigen smaak vormgeven. U kunt kiezen uit eigen kleuren en ontwerpen en een zelfgemaakte foto op de microvezeldoekjes laten afdrukken. Bij fotodruk is het belangrijk dat de resolutie tenminste 2000 bij 1500 pixels is (of 20 bij 15 centimeter met 300 dpi). En wij hebben een jpg-, gif- of png-bestand nodig.

Driehoekige polyestervezels

De doekjes zijn van hoogwaardig microvezel gemaakt. De driehoekige polyestervezels dringen diep in het vuil naar binnen. Een droog microvezeldoekje laadt zich statisch op als het met het oppervlak in aanraking komt. En daardoor trekt het stof- en vuildeeltjes aan. De doekjes zijn milieuvriendelijk en duurzaam. Ze behouden hun kwaliteit, ook bij een wasbeurt op 40-60 graden. De twee filialen van de Rabobank kozen voor deze gepersonaliseerde bedrukte doekjes om zo de boodschap van de campagne te ondersteunen. Het is een functioneel, modern en praktisch promotiemiddel voor een campagne gericht op online bankieren.

Andere ideeën

Het doekje kan meegestuurd worden met een mailing, zoals deze twee filialen van de Rabobank deden. Maar Robo biedt meer mogelijkheden. Zo kunt u er ook voor kiezen het doekje te verpakken. U kunt het doekje ongevouwen in een cellofaanfolie bestellen. Dat is een mooie presentatie die gemakkelijk uitdeelt op bijvoorbeeld beurzen en andere events. Robo biedt het doekje ook met een kartonverpakking. Dan wordt het doekje 1 maal dubbelgevouwen en verstevigd met een karton. Het kartonnetje kan aan beide zijden worden bedrukt, aan de binnenzijde met de commerciële of informatieve boodschap en aan de buitenzijde een met port betaalde stempel, adressticker en eventueel een korte boodschap. Het resultaat is een “postkaart” die met postzegel en etiket zo verzonden kan worden.

En dan hebben we ook nog de opzet van een direct mail. Wellicht ook goed toepasbaar in de bankwereld.