Menu

iPad schoonmaken met tabletdoekje

Een iPad schoonmaken met een tabletdoekje is niet alleen modern en eigentijds, het is bovendien bij uitstek een functioneel en handig marketingtool.

Een iPad schoonmaken met een zakdoek of aan een t-shirt levert niet het gewenste resultaat op en is bovendien erg onhandig. Moderne communicatiemiddelen als de iPad en iPhone worden met de vinger bediend, hetgeen vettigheid betekent.

Het tabletdoekje van Robo:

  • staat garant voor een moderne en betaalbare vorm van marketing en promotie,
  • is een functioneel gebruiksvoorwerp dat makkelijk mee te nemen is,
  • kan naar eigen inzicht ontworpen worden met uw commerciële boodschap,
  • is duurzaam,
  • en wordt dagelijks gebruikt, zodat uw bedrijfsnaam continue onder de aandacht is.

Het doel van iedere marketeer is om zijn boodschap, bedrijfsnaam en logo zo vaak mogelijk aan de potentiële klant te presenteren. Een tabletdoekje is daarvoor een prima tool. Het tabletdoekje is een microvezeldoekje waarop u een print of logo kunt laten bedrukken. Ook is het mogelijk een foto op te nemen. Zo kan het doekje helemaal naar eigen ontwerp worden vormgegeven. De afmeting van het tabletdoekje is 23 cm bij 17.5 cm, maar Robo kan ook andere afmetingen op maat leveren. Het idee van een iPad schoonmaken met een tabletdoekje hoeft dus niet beperkt te blijven tot het tabletscherm, maar u kunt met deze doekjes ook een beeldscherm schoonmaken laptop of een touchscreen schoonmaken.

De stof van het tabletdoekje is van een andere kwaliteit dan het traditionele brillendoekje. De toepassing is immers anders. Het materiaal is bijzonder duurzaam en van een hoogwaardige kwaliteit waardoor het extra lang meegaat en ook bij een wasbeurt op 40-60 graden zijn kwaliteit behoudt, zonder kleurverlies.

Het tabletdoekje van Robo is op diverse manieren in te zetten, bijvoorbeeld:

  •  als gadget voor uw medewerkers,
  • op beurzen en andere marketingevents,
  • als relatiegeschenk,
  • als promotieinstrument.

Robo ontwerpt samen met u een tabletdoekje op maat of u levert zelf het ontwerp aan. In principe is alles mogelijk en bespreekbaar. U kunt via hetofferteformulier uw aanvraag indienen.

Het tabletdoekje is bij uitstek een functioneel en handig marketingtool. De komende jaren zal mobiele marketing een verdere vlucht nemen. De combinatie van een tabletdoekje met uw eigen commerciële boodschap en print geeft u de ideale combinatie in handen voor effectieve marketing en promotie.